bookmark 1 show style1 City date_range 21 October 2023

Konsert i slottet med Negar Zarassi

Gunnebo hälsar välkommen till en konsert i naturens, trädgårdens och blommornas tecken där besökaren får följa med på en musikalisk resa genom tid och rum med gitarrduon The Gothenburg Combo, högaktuella sopranen Negar Zarassi och Bellmantolkaren Martin Bagge. Bakom dessa gröna lindar – blomstrande berättelser och musikalisk magi är en konsert för alla sinnen där Arior av Mozart och Bellman blandas med blomsterinspirerad musik från Kina och Sydamerika.

Konserten äger rum i Gunnebo slott och bland installationer skapade av torkade blommor och växter från Gunnebos köksträdgårdar. Just exotism och eskapism är en av inspirationskällorna till årets blomsterutställning Höstsalong.

 

På 1700-talet var intresset för främmande världsdelar stort och både orientaliska och asiatiska influenser syns i dåtidens stilideal, inte minst blommor och växtmaterial. Gunnebos arkitekt var en berest herre och egendomen besöktes också av många långväga gäster.  

 

 

Möjlighet att köpa pausfika finns, meddela eventuella allergier i samband med din bokning.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla