bookmark 1 show style1 City date_range 24 October 2023

Let´s fall in love / Göteborgsoperan

En hyllning till Cole Porter.

Cole Porter var en hit-makare utan dess like. Han tog världen med storm med sina över 800 (!) låtar och förförde med musikaler som Kiss me Kate och Anything goes. Han föddes enormt rik och levde ett extravagant liv i lyx och överflöd, men tvingades dölja sin sexuella läggning för omvärlden och avled ensam och gravt alkoholiserad.

Utifrån ett urval av Cole Porters låtar, utdrag ur brev, biografiska fakta och mängder av skvaller har GöteborgsOperans musikalartist Lars Hjertner och pianist/arrangör Per Larsson skapat en helt ny föreställning. En musikalisk revy som hyllar legendaren vars livsverk vi alla känner till. Uttolkare som Fred Astaire, Frank Sinatra och Ginger Rogers skymtar också förbi, i en musikalisk virvel med air av jetset, Broadway och nostalgi.

Låtarna sjungs på engelska medan dialogen är på svenska.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla