bookmark 1 show style1 City date_range 20 August 2023

Barnkalasfestivalen | Lokverkstan Motala

BARNKALASFESTIVALEN!
- Familjefesten åker ut på Sverigeturné!

Sugs in i en förtrollande värld - ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirerad familjeshow.

Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som. En blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små.

BARNKALASARTISTERNA 2023

MAMMA MU & KRÅKAN
En minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien. (Längd ca. 10 min)

SJUNG MED PETTSSON & FINDUS
En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja. (Längd ca. 20 min)

DANIEL KANE Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen. (Längd ca. 20 min)

ANNIKA HERRLITZ Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herrlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disneyinspirerade show.(Längd ca. 20 min)

Barnkalasfestivalen arrangeras med stöd från Kulturrådet.


 

TIDER:

12.00: Området öppnar
13.00: Barnkalasfestivalen (scenunderhållning)
15.00: Området stänger

BILJETTER:

| Early Bird: 100 SEK (OBS! Väldigt begränsat antal, först till kvarn)
| Ordinarie: 195 SEK (Alla åldrar)

MAT / DRYCK / INFORMATION:

Detta är ett alkoholfritt arrangemang.
På området finns foodtrucks och säljytor med mat, dryck, snacks och godis.
Samtliga biljetter är ståplats-biljetter och vi släpper endast in gäster med förköp.
Under 13 år i målsmans sällskap. Vi följer FHM's rekommendationer på ljudnivåer. 

Varmt välkomna till en fantastisk dag!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla