bookmark 1 show style1 City date_range 10 August 2023

HÄLLEVIK TRADJAZZFESTIVAL 10–13/8

UPPLAGT FÖR JAZZMAGI! Vi är väldigt glada att kunna välkomna jazzvänner och några av våra absoluta publikfavoriter – till världens trevligaste festival på Hällevik – det “lättgillade fiskeläget” som förvandlas till ett sydsvenskt New Orleans under en helg i augusti. Fantastiska Gunhild Carling & Carling Family reser hemåt från USA och återvänder till vår festival, precis som Parisbaserade Mama Shakers – en av fjolårets största publikcharmare. Vi gör nya bekantskaper också – Renaud Crols från Belgien och Blekinges egna Kvarteret för att nämna några. Hällevik Tradjazzfestival 2023 bjuder på musikupplevelser i toppklass och en särdeles uppfriskande mångfald på de jazziga tonerna. Festivalen tjuvstartar med två spelningar på torsdagskvällen, den 10 augusti.

 

Köp biljetter redan idag och börja längta! Vi vågar nästan lova att du och ditt gäng kommer att trivas och älska den speciella stämningen som infinner sig i hamnstråket på Hällevik i slutet av vecka 32.

 

Vilka kommer och spelar?

På årets festival kan du njuta av skön toppklassjazz från följande band:

 

●      Gunhild Carling & Carling Family

●      The Spirit of New Orleans (Danmark)

●      Paul Harrison (Danmark/UK)

●      Amy  Roberts (UK)

●      Traveling Janes & Ali Affleck (USA)

●      Blekinge Big Band

●      Papa Piders Jazzband

●      Kvarteret

●      Riverboat Ramblers (Polen)

●      Mama Shakers (Frankrike)

●      Renaud Crols (Belgien)

●      Fourtunes

●      Spicy Advice Ragtime Band

●      Dragkedjan Jazz Band

●      Örlycke Jazzmen

 

Plus ytterligare några spontana spelningar och aktiviteter som ännu inte är helt spikade.

 

 

Spelschema med konserter, dag för dag och timme för timme, publiceras längre fram på vår webbplats. Artisterna presenteras också i våra sociala kanaler – följ oss gärna på Instagram och Facebook så missar du ingenting.

 

Bra att veta

Sedan förra året krävs det festivalarmband för att uppleva spelningarna på vår festival. Band är alltså obligatoriskt för alla scener*. Du byter ditt digitala kvitto från Nortic mot ett armband i festivalkansliet.

 

*OBS! Även om du har ett festivalarmband så är du inte garanterad plats på en konsert. Fastän vi har gott om plats så finns det begränsningar i antal åskådare på respektive scen. Alltså är det först till kvarn som gäller.

 

Priser

Medlemspris 350 kr (uppge koden som skickats via mejl)

Övriga 400 kr

Läs mer om festivalen här

 

Vi ses på Hällevik i augusti!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla