bookmark 1 show style1 City date_range 19 August 2023

Visbyfestivalen 2023

Välkommen till Visbyfestivalen! 


Visa, pop, rock, och folk- och americana artisterna avlöser varandra under hela dagen på gården på Joda Kök & Bar -musikaliska pärlor du inte får missa.


Dan Hylander -med sin trio och starka låtar som ”Skuggor i Skymningen” och ” Svart kaffe ”.


I’m On TV -makarna Pär och Fia Nordström som tillsammans skapar träffsäker, melodiös pop om hur livet är som mest. 2022 vann bandet Gotlandsfinalen av P4 Nästa med låten Run Away Med mig.


Nya stjärnskottet Mollie Minott -aktuell med singeln ”Show Me”. Mollies debutalbum kommer i höst. 


Den prisade folkdrottningen Diane Patterson från USA kommer över och spelar sina grymma sånger.


Gotländska Glimra -skimrar på festivalen, senast aktuella med sin version av Cornelis ”Inatt jag drömde” som spelats på landets radiostationer.


In the round - i ett klassiskt koncept importerat från Nashville får vi tre artister på scen samtidigt. Nike Markelius -från gamla Tant Strul med sina nya låtar. Maria Blom -favorit i repris på Visbyfestivalen och vår gotländska låtskrivare Rune Gardell -som vi äntligen lyckats locka ut med sina egna låtar.


Festivalen presenterar  även Magnus Ihreskog, välkänd som journalist och författare och som också visat sig vara en låtskrivare av rang. Världspremiär med sin ny trio.


Kim Hemström  -välkänd i det gotländska musiklivet, nu nyligen som solo-artist med eget band. Kim skriver råa, hjärtskärande låtar om en utmanande uppväxt.


Axel Hellström -som fick Roxys specialpris på Imagine. 


Som alltid så har Visbyfestivalen flera ess i rockärmen vilka presenteras under sommaren.


Visbyfestivalen - musik från hjärta till hjärta i sin vackraste form!


Obs! Begränsat antal platser.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla