bookmark 4 shows style1 City date_range 15 June 2023 - 20 July 2023

Skärgårdstrafikens kvällskryssning med guide - Berättarkväll

Följ med på en spännande upplevelse ut till Karlskronas skärgård och platsen där den sovjetiska ubåten U 137 gick på grund den 27 oktober 1981. Vår guide berättar om händelsen och Örlogsstaden Karlskronas historia.

 

Under kvällen serveras en räksmörgås. I baren har vi fullständiga rättigheter.

 

M/F Gåsefjärden har långbord i salongen. Om du vill boka bord tillsammans med ett annat sällskap,ange det när du köper din biljett. Vi gör vårt bästa för att placera er tillsammans.

 

Avgång med M/F Gåsefjärden från Fisktorget, det finns möjlighet att gå ombord från bryggorna på Pottholmen och Dragsö ange det i såfall när du köper din biljett. Läs mer och boka din plats på skargardstrafiken.com. Kryssningen tar 4 timmar.


Vi har plats för 75 gäster och förbehåller oss rätten att ställa in om färre än 40 gäster har bokat, det sker i så fall senast 2 dagar innan planerad avgång. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla