bookmark 1 show style1 City date_range 26 August 2023

Vår bästa filmmusik - live med storband

Från Mission Impossible till Djungelboken. På lördag den 26 augusti 2023 slår Musik i Forsvik upp dörrarna till Forsviks Bruksteater Gjuteriet, med oväntade musikmöten. På programmet: filmmusik - med runt 30 medverkande musiker och sångare.   

 

Karlsborgs Storband spelar tillsammans med sångerska Maja Mellring berömda ledmotiv och låtar som för alltid är förknippade med specifika storfilmer eller till och med blivit större än själva filmen. Filmer på egen hand besitter ofta förmågan att trollbinda och beröra iakttagaren, men det går inte att komma undan att vad som får visuella ögonblick att stansas in i själen med ytterligare ett djup är den ackompanjerande musiken. Sätt hjärnan på paus, filmen pa play och njut av filmer som förflyttar den ordinära augustivardagen - med en hjälpande hand av musikens magiska kraft.   


Här utlovas kända örhängen ur filmens magiska värld. Musik från filmer som Mission Impossible, Djungelboken, Aristocats och Bridget Jones dagbok i ett fullspäckat program med nära trettio medverkande sångare och musiker. 

 

Sångerskan Maja Mellring kommer från en musikantfamilj och har redan gjort sig ett namn i Skaraborgsbygden som en kompetent och omtyckt sångerska.  

 

För 20 år sedan inledes samarbetet mellan Karlsborgs Storband och Musik i Forsvik. Det blev tradition de sista åren att Storbandet avslutar konsert säsongen - som de gör i år också.   

 

Musik i Forsvik har sedan 20 år syfte att främja musik och kulturutbud i Forsvik och arrangera unika konserter i Bruksteater Gjuteriet på Forsviks Bruk. Musik i Forsvik var för flera år en ideell förening men sedan juni 2022 ingår varumärken Musik i Forsvik i den prisbelönta Smofa – Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 2023 firar vi 20 års jubileum med ett brett utbud av olika musikgenrer. Fler evenemang finns här https://www.nortic.se/dagny/organizer/2101

 

Facebook: https://www.facebook.com/karlsborgsstorband

 

Längd cirka 2 tim och 10 min, en paus, fika och dryck kan köpas i baren (vi har alkohol paustillstånd)

Pris 0-250 kr

Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) genom info@smofa.se

 

Föreställningen spelas på svenska.

Rekommenderad från 6 år.

 

Scen Smofa, Forsviks Bruksteater Gjuteriet, Bruksvägen 2, 54673 Karlsborg 

Konstnärlig Ledning Musik i Forsvik OLA WIRTBERG

Producent KOLJA SCHALLENBERG för SMOFA

 

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se 

 

Vi håller oss till gällande lag. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma om du känner dig sjuk och undvik nära kontakter. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19 och influensa. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. 

 

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318


Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa för återbetalning eller liknande.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla