bookmark 2 shows style1 City date_range 11 July 2023 - 12 July 2023

Ola Salo

Dufweholms Herrgård och Strenge & Wingren presenterar en stor upplevelse i litet format. 

En av Sveriges främsta artister, Ola Salo, bjuder tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique publiken på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum.

Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning unik. Ola Salo varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på.

Varmt välkomna till Dufweholms trädgård där det finns möjlighet att köpa mat, dryck för att sedan på filtar eller klappstolar som ni själva tar med njuta av musik från scenen. 

Konsertbiljett: 650kr
Insläpp: 18.30
Konsert: ca 20.00
OBS! Mycket begränsat antal biljetter. 
Konserten är utomhus så kläder efter väder. 
Ingen åldergräns 

Arrangör: Dufweholms Herrgård och Strenge & Wingren

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla