bookmark 1 show style1 City date_range 1 April 2023

Liljor, rosor & blommande mandelträd - vårkonsert med Värmlands Nations Kör

Värmlands Nations Kör bjuder äntligen in till konsert igen! Fågelkvitter, knoppar som brister, gatsopning och deklarationen som dimper ner i brevlådan är alla säkra vårtecken – och så även en sen eftermiddag med VNK.


Datumet till trots är det inget skämt utan den 1:a april ses vi i Helga Trefaldighets kyrka för en konsert i blomstrens tecken. Det är enkelt: du börjar dagen med en lång promenad, solen skiner över Uppsala och längs Fyrisån har några få vitsippor börjat titta fram. Du och ditt sällskap kanske stannar till vid en uteservering, det känns förbjudet men ni gör det, slår er ner och tar årets första utomhusglas. Solglasögonen är på och känslan av att vilja ta av sig jackan kryper sig närmre. Efter detta styr ni kosan mot anrika Helga Trefaldighets kyrka och njuter av ett potpurri av toner och stilar. Victoria och toner från renässansen, vackra melodiska ackord signerat Eric Whitacre tillsammans med musik från klassiska svenska blomstriga tonsättare som Wikander, Alfvén och Stenhammar står på menyn – tillsammans med mycket annat!


Vi ska åka på körtävling i juni och vi skulle bli otroligt glada och tacksamma om ni ville hjälpa oss lite extra med driften av vår verksamhet genom att köpa en stödbiljett!

 

Varmt välkomna.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla