bookmark 2 shows style1 City date_range 30 March 2023 - 11 May 2023

ASGARV - Stand up i Ullared

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en extra rolig after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

 

Under utvalda torsdagskvällar rullar vi ut den röda mattan till Eventhallen och bjuder in till härliga kvällar fyllda av glädje och värme. Endast ett stenkast från varuhuset kan du se några av humorelitens genier när de varvar fräckhet och dråpligheter. Vilken komiker vill du helst se?

Säkra din plats, boka idag!

 

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 hälsas gästkomiker upp på scen följt av huvudartist för kvällen.

Beräknad slut ca. kl. 22.

 

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla