bookmark 2 shows style1 City date_range 19 December 2022 - 19 December 2022

Julkonsert - Karin Westerberg med gäster

Pianisten och sångerskan Karin Westerberg, uppvuxen i Gnesta och känd från bl.a. SVTs program Så ska det låta, bjuder in till julkonsert med sitt husband för att tillsammans ge publiken en känsla av glädje, gemenskap och varm och härlig julstämning dagarna före jul.


Programinnehållet, som varierar stort i både tempo och uttryck, passar alla åldrar med allt från à capella-sång och långsamma jul-jazzklassiker till fullt ställ med band, blås och dans.


Med på scen är även showgruppen The Covergirls som består av musikal- och showartisterna Hanna Norman, Johanna Halvardson Jah och Joanna Perera samt gästartisten Niklas Asknergård (fd Andersson). Niklas är en av Sveriges absolut bästa manliga sångare, som gjort flera stora musikalroller på West End i London; Miss Saigon, Les Misérables och Phantom Of The Opera. Han sågs senast i våras i en hyllningskonsert till ABBA med Malmö symfoniorkester i Malmö konserthus tillsammans med dirigenten Anders Berglund. Förutom trummor, bas och gitarr medverkar även blåsarna Klas Jervfors Turner och Kai Sundqvist.

 

Med stöd av Kulturrådet.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information