bookmark 1 show style1 City date_range 23 October 2022

Musik, Magi, Mysterier

Havets mysterier, mytiska djur, förtrollande sångfåglar och bortglömda berättelser står i centrum under Svenska Kammarkören höstturne. Publiken bjuds in i en magisk värld av stilar och känslor med bredd från renässansens polyfoni till 2000-talets tolvtonsmusik. Här ställs Brahms oemotståndliga romantik mot Cowies spännande, experimentella Lyre Bird Motet, som sedan bryts av i Debussys glittrande impressionism och Taubes intimt komponerade bilder. Programmet avslutas med Ešenvalds vackra och suggestiva 'Vineta' där en förlorad, förtrollad stad ur havens djup målas fram med hjälp av sång och slagverk.

 

Låt er svepas med av musikens magiska kraft, en afton i mystikens tecken. Konserten innehåller även en paus med möjlighet till köp av förfriskningar.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information