bookmark 1 show style1 City date_range 6 July 2022

Utomhusbio i Ulricehamn

Onsdagen den 6 juli arrangerar Näringsliv Ulricehamn en utomhusbio vid Åsundens strandkant och i anslutning till Restaurang Bryggan.

 

Vad visas under kvällen? 

Kl. 17.00 visas bio för dem små. Pelle Kanin 2 - på rymmen. Ett roligt äventyr med en busig kanin som passar hela familjen.

Senare under kvällen drar nästa bio igång för dem som får vara vakna längre. Då sänds den folkkära filmen Änglagård – första sommaren. Änglagårdsfilmerna är alla inspelade i Ulricehamn och i år är det 30 år sedan den första filmen gick upp på biograferna. Ett jubileumsår värt att uppmärksamma! Vi inleder med ett kort tal om bakgrunden till Änglagård vid kl. 20.00. Strax därefter börjar filmen. 

Gården Änglagård heter i verkligheten Lönnarp och ligger i byn Böne i Ulricehamns kommun.  Under torsdagens cykeltur kommer vi att passera Lönnarp.

 

Enklare fällstol/campingstol kommer finnas att hyra på plats. Det går annars att ta med egen stol eller filt att sitta på. 

Popcorn kommer finnas till försäljning. 

 

Biljettpris är 50 kronor per person - alla åldrar. Du väljer själv om du vill se båda filmerna eller en. 

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information