bookmark 1 show style1 City date_range 20 August 2022

Sommar i Svängsta, Operaafton med bl a Richard Söderberg

Sommar i Svängsta bjuder på en fantastisk final! För tredje året kommer vår operaafton till Svängsta. En vacker och makalöst rolig kväll med solister och musiker från Malmö Opera, bl a Laine Quist. Dessutom än en gång, Richard Söderberg som sjunger operaklassiker. Allt inramat på scenen av kvällens konferencier, ingen mindre än makalöst roliga Marianne Mörck!

Varmt välkommen till finalkvällen med sång och musik utöver det vanliga.

 

Upplev en härlig kväll i vacker miljö under konceptet Sommar i Svängsta som arrangeras för 6:e året i vacker trädgårdsmiljö.  Alice Åkerblom öppnar upp tillsammans med Thomas Deutgen som hälsar varmt välkommen till en oförglömlig finalkväll magiskt belägen intill Mörrumsån.

 

Bra att veta:

17.30 dörrarna öppnar

19.00 cirka, konsertstart (paus i mitten av kvälle)

21.30 cirka, konserten slut

 

På området finns Restaurang Kronolaxen med försäljning av mat, lättare rätter, korv, fika, smörgåsar samt öl och vin.

OBS, egen mat och dryck är inte tillåten att föra in på området!

 

Scenen ligger nere vid Mörrumsån och det finns nivåskillnader. För rörelsehindrade finns platser med bra utsikt lätt tillgängliga. Ett antal bänkar finns vid scenen för personer som behöver sitta bra, för övrig publik rekommenderas egna stolar. Vi tillhandahåller inte fysiska stolar för alla gäster.

 

Det är inte helt lätt med parkeringar, vi rekommanderar att du är ute i god tid. Mörrums Handboll är funktionärer och visar.

 

På området finns också BM Designcenter, en butik som säljer allt från inredning till glas mm. Butiken är öppen hela kvällen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information