bookmark 1 show style1 City date_range Inga föreställningar

Camping Medeltidsveckan 2022

Bo och lev i medeltida idyll och modern camping i naturskönt område med hela Medeltidsveckan inom promenadavstånd. Medeltidspass för hela veckan ingår!

 

Välkommen till Medeltidsveckans festivalcamping. Här är det ljudligt och ljuvligt på morgonen och kvällen. Lugnet infaller mitt på dagen när solen står som högst. Här finns 30 000 kvadratmeter att dela på, med goda avstånd och möjligheter att laga mat över öppen eld (under förutsättning att det inte råder eldningsförbud).

Med en stadsnära men avskärmad miljö och gemytliga lägerplatser finns alla förutsättningar för en riktigt trevlig vistelse och god chans att träffa nya som gamla vänner.

Belägen på Galgberget i norra om Visby finns både Medeltidsveckans moderna och medeltida del av campingen. Du betalar ett fast pris per person, vilket gör att det är lika enkelt att bo själv i enmanstält som i grupp med exempelvis militärtält eller medeltidspaviljong.

I campingbiljetten ingår även Medeltidspasset! Som campinggäst har du alltså tillgång till Medeltidsöarna runt om i staden under hela Medeltidsveckan på Gotland (7-14 augusti 2022).

Priset på camping och pass för barn 3-15 år är 700 kronor, för unga vuxna från 16-22, pensionärer, sjukpensionärer och studenter är priset 1200 kr. Vuxna: 1500 kr. Med reservation för ändringar, aktuellt pris i ebutiken gäller.

 

E-POST: camping@medeltidsveckan.se
TELEFON: 0498- 29 10 70

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information