bookmark 5 shows style1 City date_range 1 August 2024 - 4 August 2024

Vita bron, Höörs Sommaropera 2024

Följ med Höörs Sommaropera till en bruksort i Småland på 1890-talet, där makt, passion och intriger är grunden för den gripande föreställningen Vita bron. Midsommarfirandet närmar sig, men bakom idyllen utspelar sig både dramatik och en kärlekshistoria som tar sin början.
Musikens romantiska toner förstärker känslorna i Josef Zetterberg Pihls förstlingsverk Vita bron. Josef Zetterberg Pihl känner publiken igen både från hans debut som gossopran i sommaroperan 2013 och från flera större basroller de senaste åren. Nu studerar han opera i Tyskland och har komponerat en ny sommaropera som fångar allas hjärtan.
Vita brons ensemble består både av professionella operasångare, talangfulla sångare under utbildning och många skånska barn och ungdomar. Det är en opera som berör alla sinnen, och i sommaroperans orkester ingår som alltid professionella musiker inklusive medlemmar från Malmö Operaorkester. Missa inte Höörs Sommaropera i år!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla