bookmark 4 shows style1 City date_range 5 April 2023 - 26 April 2023

Från Lill-Babs till Leila K – en musikhistorisk vandring

Fullsatt för Lill-Babs, kaos med Leila K och en operakatastrof i Kungsan. Häng med när Scenkonstmuseet och Stockholms Kvinnohistoriska bjuder in till stadsvandring med musik i centrala Stockholm.

 

Pris: 180 kr inklusive entré till Scenkonstmuseet

  

BRA ATT VETA


● Samling utanför Scenkonstmuseets entré, Sibyllegatan 2, där vår guide möter upp
● Hörlurar finns att låna på plats så att du kan njuta av musiken

● Vandringen tar cirka en timme

● Vi gör fem stopp på vägen

● Entré till Scenkonstmuseet ingår i biljettpriset 

 

OM VANDRINGEN

 

Följ med på en vandring mellan fullsatta salonger och hippa källarlokaler, mellan operadivor och nattklubbsdrottningar. Stanna till och hör hur hundraåriga örhängen blandas med elektriska 90-talshits. Spetsar du öronen kan du höra musik från svunna tider över hela Stockholm. Så på med hörlurarna, nu går vi!

 

Tillsammans med vår kunniga guide får du möta och lyssna till några av de kvinnor som varit med och format den svenska musikhistorien.

 

Hör historier om smuggling bakom järnridån och häng med till landets trendigaste skivställe år 1932. Upptäck dolda pärlor i staden och njut av ljuv musik, samtidigt som du får se nya sidor av några av våra mest folkkära artister.

 

• Förhinder? Maila gärna info@scenkonstmuseet.se, så kan någon annan få din plats!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla