bookmark 2 shows style1 City date_range 22 April 2023 - 27 May 2023

Helgkurs Nybörjare

Helgkurs - Nybörjare

 

Denna kurs är för dig med ingen eller liten erfarenhet av improvisationsteater. Under två härliga dagar går vi igenom grunderna och övar oss på att försöka sluta prestera. Med lekens hjälp lär vi oss att bejaka våra egna och andras idéer, utveckla vår spontanitet och kreativitet. Du lär dig också vikten av att ta risker och hur roligt det är att "misslyckas". Improvisationsteater är ett enkelt och mycket lustfyllt sätt att lära sig mer om sig själv och utveckla sin kreativitet.

En kurs i improvisationsteater är fantastiskt rolig, mycket enklare än du tror och nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet!

 

Kaffe och te finns i mängder! Såklart blir det paus för lunch båda dagarna!

 

Och ja: Vi har skrattgaranti!

 

Vårens Datum

22 - 23 april.  

27 - 28 maj 


Dag: Lördag & Söndag

Tid: 09.30-16.00

Pris: 1990 kr

Kursledare: Agnes Edvall

 

Agnes hittade improvisationsteatern 2011 och har sedan det spelat, regisserat och undervisat hejvilt. Med sin bas i skådespeleriet gillar hon att utforska relationer och karaktärer, men inspireras ständigt av impron som nuets konstform och alla de möjligheter det för med sig. Förutom impro gillar hon att trixa fram nya maträtter, skriva poesi och titta på roliga djurklipp. 


Bästa egenskap som kursledare: Trycker hårt på att skapa en trygg miljö samt är tydlig, metodisk och peppig.


Betala via faktura? - Maila faktura@2lang.se Plats: Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, Göteborg

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla