bookmark 2 shows style1 City date_range 3 April 2023 - 3 April 2023

Teater Revolt

Ung Scen Öst gästar Ö2!

 

 

Den nystartade frigruppen Teater Revolt befinner sig på en turné med sin moderna och radikala iscensättning av grekiska kärleksmyter. Efter att ha mottagit flera klagomål har Ung Scen Öst beordrat den mycket flyktiga och konflikträdda regissören Anna att åka till klassrummet för att styra upp situationen. Men snarare än att förbättra situationen så förvärras den ytterligare av Annas plötsliga närvaro i rummet och de interna konflikterna trappas upp. När gruppens privata problem till sist kommer upp till ytan så är det redan för sent. Skådespelarna Martin och Lukas ställer slutligen Anna mot väggen och hon tvingas ta till alla medel i ett sista, desperat försök att rädda vad som finns kvar föreställningen. 

 

Inspirerat av Tjechovs klassiker Måsen och Ricky Gervais The Officehar Sofia von Schmalensee skapat en absurd och fartfylld relationskomedi om prestationsångest, bekräftelsebehov och obesvarad kärlek. 

 

 

Medverkande: Lukas Olde Monnikhof, Anna Thomasson, Martin Waerme

Text & Regi: Sofia von Schmalensee

Scenograf & kostymdesigner: Ellen Norlund 

Ljuddesigner & kompositör: Mattias Alheim

Mask- och perukdesigner: Sissa Persson Maresch

Koreograf: Hugo Hedberg

Foto: Sara P Borgström

 

 

Föreställningen är ett gästspel från Ung Scen Öst.

Föreställningen spelas på Ö2scenkonst Kungsholmen på Bergsgatan 11 och är ca 60 minuter lång.

Ö2scenkonst stöds av Stockholms stad.

 

 

Varmt välkomna!

 

www.o2scenkonst.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla