bookmark 2 shows style1 City date_range 3 June 2023 - 4 June 2023

TRUE CRIME LIVE

Ljungdahl och Jinghede driver en av Sveriges största krimpoddar "Över min döda kropp" och är experter på spaning, kriminalteknik och ond bråd död. Till vardags arbetar Anna Jinghede som polis och kriminaltekniker, rättsodontolog, doktorand och krönikör. Lena Ljungdahl är före detta polis och nu krim- och säkerhetsexpert samt föreläsare. 


Duon har nu kombinerat ett klassikt kryss med en klurig indiciekedja som låter dig lösa mysteriet med bevis, spår och fakta! Med utgångspunkt i krimvärlden kommer Anna och Lena varva bubbel med musik och se till att nötter knäcks på plats. Det blir gåtor, kunskapskontroll och nya fakta som liveas på scenen.
Så ta med din mentalt spänstiga hjärna och upplev en kväll tillsammans med duon! Alla i publiken deltar med en egen kryssbricka och vinnarna får givetvis fina priser! Efter quizet blir det mingel och boksignering för de som önskar. 

  

Önskar du och ditt sällskap en helhetsupplevelse på Hotel Pigalle, lägg gärna till en 2-rätters middag i vår Bistro Atelier innan showen.

 

Söndag 4/6

Middag + Show 17.00 

Show 19.00 (ca 2 h) 

 

 

30 minuter innan showen börjar, öppnar vi upp vår bar i Palais för bubblig dryck och smakliga snacks. 

 

Varmt välkomna!

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla