bookmark 4 shows style1 City date_range 24 March 2023 - 26 March 2023

Musikteaterskolans Vårshow 2023: En magisk plats

Vi befinner oss på Musikteaterskolan år 2043. För längesedan lades skolan helt plötsligt ner och ingen minns riktigt hur det egentligen gick till. Världen blev mer och mer digital och behovet av artistskolor försvann. Nu är skolan istället öppen som ett museum för allmänheten och en skolklass är på väg dit för att få lite mer information om musikteater och artistutbildningar.  

Efter den bejublade höstshowen "Killer game" är det nu dags att presentera vårshowen. Varmt välkommen tillbaka till Musikteaterskolans salong i Bjärnum! Showen spelas som vanligt av eleverna vid skolans artistutbildning och ackompanjeras av Skånes bästa liveband! Ljud och ljus i toppklass sköts av eleverna på skolans andra utbildning Studio Live Produktion. Bakom manus, idé och genomförande står en ambitiös och kunnig lärarkår med fingertoppskänsla för att skapa mäkta bra show. Så - varmt välkommen till showfabriken i Bjärnum och årets vårshow "En magisk plats"!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla