bookmark 1 show style1 City date_range 27 April 2023

Vallen Comedy Club – NISSE HALLBERG

Varmt välkomna till Vallen Comedy Club uppe hos oss på TeaterVallen. Här är det (bokstavligt och bildligt talat) högt i tak när vi bjuder in några av landets mest populära Stand Up-artister. 

 

Vallen Comedy Club är väldigt stolta att välkomna NISSE HALLBERG. Just nu är Nisse superaktuell med föreställningen ”Tomten är ensam”, som belönades med priset ”Årets show” på Svenska Standupgalan.  Men under våren jobbar han sig fram med nytt material och han kommer vaska fram guld. Var så säkra.

 

SUPPORT

Evelyn Mok är väldigt sällan i Sverige och uppträder, då hennes karriär sker mest i London. Därför är vi så himla glada att det fanns en liten lucka att hon kommer till Kronoberg Komedi i vår. Senast har vi sett Evelyn i SVT-programmen IFS - Invandrare för svenskar och Kurs i självutplåning.  

 

Agnes Hirdwall är ett nytt tillskott på svensk humorscen. Med avstamp i hennes vardag skapar hon rå och vass humor, men alltid med en charm och glimt i ögat.

 

KVÄLLENS KONFERENCIER

Erik Börén

 

FÖRST MAT & DRYCK – SEDAN SKRATT

Det är dumt att skratta så att tårarna rinner på fastande mage. TeaterVallens hyllade kök erbjuder en härlig Stand Up-Meny och givetvis fullt sortiment i baren. Missa inte att boka bord! 

Telefon: 0480-18 650, Mail: bokning@teatervallen.se

 

ÖVRIGT

Dörrarna öppnar: 17:30

On Stage: 19:30

Bordsbokning m.m.: 0480-18 650, bokning@teatervallen.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla