bookmark 1 show style1 City date_range 30 March 2023

Vallen Comedy Club – JOSEFIN JOHANSSON

Varmt välkomna till Vallen Comedy Club uppe hos oss på TeaterVallen. Här är det (bokstavligt och bildligt talat) högt i tak när vi bjuder in några av landets mest populära Stand Up-artister. 

 

Vi välkomnar JOSEFIN JOHANSSON till Vallen Comedy Club.  P3-profilen som blev en del av Sveriges familjeunderhållning band annat som vinnare i På Spåret” och programledare i Smartare än en femteklassare. Men det är på scen som hon lyser starkast med smarta skämt och kanske en och annan låt dyker upp.

 

SUPPORT

Josefin Sonck blir ständigt hyllad på standup-scenen och det är alltid en succé när hon har besökt oss. Just nu är hon aktuell i humorserien "Vuxna Människor" och dramat "Spelskandalen".  

Erik Axelsson har länge skojat runt i de värmländska skogarna, men det är en stor glädje för oss att han byter miljö. En härlig och mysig komiker som ni kommer garantera att gilla.

 

KVÄLLENS KONFERENCIER

Erik Börén

 

FÖRST MAT & DRYCK – SEDAN SKRATT

Det är dumt att skratta så att tårarna rinner på fastande mage. TeaterVallens hyllade kök erbjuder en härlig Stand Up-Meny och givetvis fullt sortiment i baren. Missa inte att boka bord! 

Telefon: 0480-18 650, Mail: bokning@teatervallen.se

 

ÖVRIGT

Dörrarna öppnar: 17:30

On Stage: 19:30

Bordsbokning m.m.: 0480-18 650, bokning@teatervallen.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla