bookmark 1 show style1 City date_range 3 June 2023

Apparat

Showen är överraskande och mycket lätt att njuta av, eftersom den presenteras med en personlig touch.

Naturmaterial, som papper, metal och glas kombineras och skapar effektfulla föremål, till exempel uppfinningen med origami i trä! Dessa skulpturer böjs och viks med flytande rörelse och förvandlar manipulationen till en form av abstrakt dockteater. Showen föreslår en hel värld av möjligheter, gömda strax under ytan av vardagen och väntar på att bli upptäckta av alla!

 

Musik och jonglering har en stark koppling då de båda bygger på rytm. Apparat tar detta ett steg längre genom att även införliva melodi i jongleringen. Elektroniska jongleringsbollar är anslutna till vanliga föremål genom ett komplext och högteknologiskt sensorsystem. När en boll fångas ringer en cykelklocka, en flaska klinkar, en trumma dunkar. En ödmjuk symfoni skapas av denna samling enkla akustiska ljud.

 

MEDVERKANDE

Erik Åberg och Jay Gilligan

 

Katrineholms kommun i samverkan med Scenkonst Sörmland.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla