bookmark 1 show style1 City date_range 27 May 2023

Live i vardagsrummet - The Jimi Hendrix Tribute med Pelle Holmberg

En lördag i månaden under hela våren bjuder Paraply och The Pot in till intima, exklusiva konsertkvällar i vardagsrummet på The Pot. Välkommen till Karlskronas nya mötesplats för magiska kvällar med musik, mat och dryck i fokus! Den 27 maj gästas vardagsrummet av The Jimi Hendrix Tribute med Pelle Holmberg i spetsen. 


The Jimi Hendrix Tribute leds av gitarristen Pelle Holmberg som tillsammans med sina bandkompisar gör tolkningar på Hendrix låtar.

De försöker ej efterlikna originalet in minsta detalj utan sätter sin egna stämpel på låtarna. Det kommer att bjudas på klassiker med allt från Little wing och Purple Haze till några av de mindre kända låtar som Jimi gjorde, allt ur den magiska låtskatten helt enkelt.    Pelle Holmberg är en nationellt erkänd gitarrhjälte som bl.a lirar med Kalle Moraeus på stadig basis. Med sig för att hylla och tolka Hendrix denna kväll har han Lasse Berg, Linus Blad och Frank "Frallan" Nilsson. Förvänta dig en sanslöst röjig kväll med musiker i världsklass!  

 

Hålltider

Foajén och baren öppnar på The Pot - 18.00

Dörrar öppnar till vardagsrummet - 19.30

Konsert - 20.00

 

Biljetter

Konsertbiljett - 295kr + serviceavgift

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information