bookmark 1 show style1 City date_range 25 March 2023

Live i vardagsrummet - Jonathan Johansson Solo

En lördag i månaden under hela våren bjuder Paraply och The Pot in till intima, exklusiva konsertkvällar i vardagsrummet på The Pot. Välkommen till Karlskronas nya mötesplats för magiska kvällar med musik, mat och dryck i fokus! Den 25 mars gästas vardagsrummet av Jonathan Johansson

 

Jonathan Johansson besitter ett av Sveriges mest angelägna artistskap. Under våren 2023 ger han sig för första gången ut på en soloturné, som gör nedslag på mindre scener runtom i landet. Missa inte denna möjlighet att uppleva en av Sveriges starkaste artistkataloger på ett nytt, avskalat och intimt sätt.

 

Oräddhet är en bristvara i en samtid fylld av fuktiga fingrar i luften, men Jonathan Johansson verkar ha en helt egen kompass. En egen värld med lätta, atmosfäriska stämningslandskap och melankoliska samtidsbetraktelser. Att Johansson skulle bli en av svensk musiks stora förnyare stod klart redan på debutalbumet ’En hand i himlen’ från 2009 där vi hittar älskade sånger som ’Aldrig ensam’ och titelspåret. Och sedan dess har han infriat det löftet på skiva efter skiva. ’Klagomuren’ (2011), ’Ett språk för dom dömda’ (2013), ’Lebensraum!’ (2015), ’Love & Devotion’ (2016), ’Scirocco’ (2020) och nu senast ’Om vi får leva’ (2022) – alla lysande och unika i sin egen rätt. Ömsom lekfulla, ömsom uppriktiga. Ömsom utmanande, ömsom spontana. Jonathan Johansson är som ingen annan.

 

 

Klockan 21.00 den 25 mars äntrar Jonathan Johansson scenen i The Pot's vardagsrum!

 

För en magisk helkväll erbjuds innan konserten en specialmeny på restaurang Antonio's med sittning från klockan 18.00 - Begränsat antal platser!

 

Hålltider

Sittning middagsgäster på Antonio's - 18.00 - 20.00

Baren i The Pot's foajé öppnar - 19.30

Dörrar öppnar till vardagsrummet - 20.30

Konsert - 21.00

 

Biljettpris

Konsertbiljett - 395kr + serviceavgift

Konsertbiljett + matpaket på Antonio's 18.00 - 895kr + serviceavgift - Begränsat antal platser!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information