bookmark 1 show style1 City date_range 22 April 2023

Live i vardagsrummet - Ellen Krauss

En lördag i månaden under hela våren bjuder Paraply och The Pot in till intima, exklusiva konsertkvällar i vardagsrummet på The Pot. Välkommen till Karlskronas nya mötesplats för magiska kvällar med musik, mat och dryck i fokus! Den 22 april gästas vardagsrummet av Ellen Krauss.

 

Ellen Krauss är en klassisk singer songwriter. Men kanske egentligen mer än så. Hjärtat på utsidan finns där, likaså känslan för popmelodier, den lågmälda intensiteten, förmågan att få det småskaliga upplevas storslaget. Men för Ellen Krauss handlar det också om att hon vuxit upp mitt i musiken dessutom med avsevärd framgång och att publiken har kunnat följa det, i princip, i realtid. Allt det där hörs extra tydligt på Ellen Krauss kommande nya album, som äntligen släpps i vår. Med den i ryggen ger sig Ellen Krauss ut på turné i landet, med nio stopp i Sverige.


Ellen Krauss hade sitt genombrott med debutsingeln The One I Love, som nu har lyckats nå över 23 
miljoner streams på Spotify. Med en otrolig röst, närvaro, mod och en medfödd känsla att beröra sina lyssnare har hon snabbt blivit en av pop Sveriges nästa stora framtidsnamn; inte minst genom 2020 års debutalbum ”Pearl”.

 

Klockan 21.00 den 22 april äntrar Ellen Krauss scenen i The Pot's vardagsrum!

 

För en magisk helkväll erbjuds innan konserten napolitansk pizzabuffé och bubbel från kl. 18.00 på The Pot's innergård. 

 

Hålltider

Pizza & Bubbel på innergården - 18.00 - 20.30

Insläpp vardagsrummet - 20.30

Konsert - 21.00

 

Biljettpris

Konsertbiljett - 395kr + serviceavgift

Konsertbiljett, napolitansk pizzabuffé & ett glas bubbel - 595kr + serviceavgift

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information