bookmark 2 shows style1 City date_range 18 August 2023 - 19 August 2023

Torsson

Redan 1976 gjorde Torsson sin första konsert, den gången inför en publik på tre personer. Trots publiksiffran tyckte man att det hade gått rätt bra och fixade en spelning till. Detta blev starten på hobbybandet Torssons karriär.

 

Torsson blev snart kända för låtar som "Klippans Centrum", ”Jag minns en gammal bil” och inte minst fotbollshymnen "Det spelades bättre boll”. Efterhand växte sig publiken större, och nu har man charmat Sverige i över 45 år. Särpräglade texter om allehanda vardagsämnen har blivit bandets signum.

 

Den 18 och 19 augusti kommer ”Det fjärde bästa bandet i Lund” till Strandkompaniet och bjuder på en blandning av gamla favoriter och framtida hits. 

 

Medlemmar:

Bo Åkerström – sång, gitarr

Dan Persson – bas, sång

Michael Sellers – gitarr, sång

Rikard Swärdh – trummor

Thomas Holst – gitarr, keyboard, sång


Middagsbord går att boka från 17.00 och musiken börjar runt 20.00. Bordsbokning görs efter biljettetköp med ett mejl till boka@strandkompaniet.se


En biljett garanterar inte sittplats och därför ser vi gärna att man bokar bord. Vid dåligt väder eller slutsålt evenemang kan de som inte har bokat bord hamna på ståplats. 


Information om stället hittas på www.Strandkompaniet.se 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla