bookmark 5 shows style5 cities date_range 26 April 2023 - 30 April 2023

Chris Kläfford - Imagine 2023

Av alla Idolvinnare är Chris Kläfford kanske en av dem som berört mest och gett starkast avtryck.

650 000 prenumeranter på Youtube och många miljoner streams på Spotify talar sitt tydliga språk.Självklart mycket på grund av den unika sångrösten som är stor utan att vara svulstig, känslig utan att vara tårdrypande och tonsäker utan att vara teknisk. Chris är dessutom en artist med självklar integritet och som står stadigt i sin egen musikalitet utan att snegla på topplistor och radiospelningar.
Efter att ha turnerat flitigt på olika typer av scener sedan Idolvinsten 2017 gör Chris sin första turné i kyrkor under våren 2023.

 

Ledsagare gratis entré.

För information om bokning av rullstolsplatser och ledsagarplatser kontakta oss via mail elsa@monarch.se eller telefon 073-54 11 632 vardagar 09:00-12:00.

 

Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/

 

Åldergräns 13 år.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla