bookmark 1 show style1 City date_range 31 March 2023

Livets triangel

I sällskap med violinisten Hugo Ticciati presenterar Musica Vitae här ett program med musik från våra baltiska grannländer Estland och Lettland.

  Ticciati är född 1980 i Storbritannien, men bor numera i Sverige. Han är verksam som musiker och föreläsare runt om i världen, och driver sedan 10 år tillbaka även O/Modernt, en musikfestival som hålls på Confidencen, Ulriksdals slottsteater.

  Verken av Arvo Pärt, Pēteris Vasks och Erkki-Sven Tüür speglar livet i alla dess faser och sinnesstämningar, glädje och sorg, kärlek, trosvisshet, och att det kanske blir ett lyckligt slut, trots allt.

 

Välkommen till vårt café Nyfiket!

Nyfiket har öppet en timme innan konsertstart och i paus vid de allra flesta evenemang. Där kan du välja mellan dryck och tilltugg från lokala småländska producenter. I paus serveras även öl och vin. Förboka gärna i caféet före konsert.

 Tillgänglighet

Entrén till konsertsalen ligger i markplan. Rullstolsanpassad toalett finns. Ledsagare följer med gratis. Konsertsalen är utrustad med hörslinga. 

 Se hemsidan www.nygatan6.se för aktuell info.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information