bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Får Vi Lov, en kväll om jämtländsk danskultur

En hyllning till jämtländsk danskultur från förr till nu. Vi bjuder på spännande anekdoter, skratt, minnen och hisnande historier från tiden då Folkets Park stod i centrum - eller var det egentligen på parkeringsplatsen allt hände?

En afton fylld av nostalgi och glädje med musikaliska gäster:

Nick Borgen, som började sin karriär i Scandianvians och länge har sjungit om sitt kära Östersund. Nu är han äntligen tillbaka där allt började.

Jannez, Jämtlands hjältar som går mot 50 år med sin svängiga dansmusik.

Berit Andersson, sjungit i både Hedez och Zlips men upptäcktes som Eva Dahlgren. 

Folke Lindqvist, 90-årige dragspelsnestorn som blivit legendar berättar om åren med Bröderna Lindqvist. Och spelar förstås.

Efter själva föreställningen bjuds det på dans i teaterfoajén med Jannez, häng kvar med en kaffe eller ett gott glas vin och ta en dans, eller två...

 

Thomas Deutgen är kvällens konferencier. Landets ledande dansbandsexpert som med humor och finess håller ihop kvällen tillsammans med populära Patriks Combo och Patrik Zakrisson. Bandet bjuder på en svängig minneskavalkad med dansbandshitsen från förr.

 

Konserten är kl 19.00 till cirka 20.40. Därefter spelar Jannez i foajén fram till cirka 21.30. Fika/öl/vin finns att köpa.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information