bookmark 1 show style1 City date_range 25 March 2023

Sara Zacharias

Sara Zacharias debuterade 2013 då hon tolkade tidigare outgivet material av sin pappa, Ted Gärdestad, på EP’n ”Mot solen” och hennes version av ”Himlen är oskyldigt blå” blev en långkörare på Svensktoppen med hela 39 veckor på listan. Trots att Sara inte planerat att fortsätta som artist blev det så ändå.  ”Musik har alltid varit en enormt stor del av mitt liv. Redan som sexåring köpte jag kassetter med The Beatles, Simon & Garfunkel, Tracy Chapman med flera och de har format min musiksmak: låtar som är melodiska, lite melankoliska och berör. Som person har jag bara blivit gladare för varje år, men melankoliska låtar som jag känner igen mig i berör mig oftast mer”, berättar Sara.

Den 10 september släpptes Sara’s 3:e EP ”Tid” tillsammans med singeln med samma titel. Singeln ”Tid” framförs tillsammans med Jens Hult som även varit med och skrivit låten med Sara och David Lindgren Zacharias. Musiken fortsätter i den varma och organiska ljudvärlden som blivit ett signum för Saras musik.

 

Detta blir Saras Zacharias första gig i Jämtland! Till konserten i Oviken kommer Sara att ha med sig en purfärsk singel från kommande album!

 

Support act: Sagi twins Erica & Sofia Forslund

 

Under 12 år: gratis

 

Insläpp: kl 19.00

 

Köpt biljett återlöses ej!

 

Arrangör: Oviken Myssjö församling i Sydöstra Jämtlands pastorat

för mer info ring: 0687-555 74, eller e-post: anders.b.nilsson@svenskakyrkan.se

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information