bookmark 5 shows style1 City date_range 10 November 2022 - 13 November 2022

DressagePower Horse Show

Den 10 – 13 november välkomnar vi er till DressagePower Horse Show – Sveriges mesta dressyrtävling!

DressagePower Horse Show kommer vara en spektakulär kombination av dressyrsporten när den är som bäst och show utöver det vanliga. Under dessa dagar i november kommer Smedstad Ridsportcenter byggas upp till en mästerskapsliknande arena. Dagarna kommer fyllas med dressyr upp till Grand Prix och kvällarna kommer firas med gala och clinic med Anna Blomgren. Det kommer finnas mässa med utställare, VIP-lounge och ljud- och ljusshow! Restaurangen serverar dagens lunch, a la carté och fika. 

 

Torsdag-fredag

Fri entré till tävlingarna.

 

Tävlingsklasser från Lätt A till Intermédiaire II. Under fredag eftermiddag avgörs semifinal i DressagePower Sweden Trophy. 

 

Fredag kväll

Clinic och show. "Bygg en atletisk och mentalt stark häst" med Anna Blomgren". Biljetter via Nortic. Biljettpris - 475 kr. 

 

Anna Blomgren är känd över hela världen med sitt sätt att hantera och utbilda hästar till att bli mentalt starka och trygga. Anna har utbildat en mängd hästar till Grand Prix och årgångsklasser. Under clinicen kommer Anna visa er sitt utbildningssystem och hur ni tränar er häst till att bli trygg och kunna prestera, oavsett omgivning. Passa på att delta i en fängslande clinickväll där du får ny kunskap som avslutas med en unik show av Anna Blomgren!


Möjlighet finns även att boka VIP-paket med clinic, middag och dryck på första parkett nere in manegen. Mer info och bokning av VIP-paket via www.dressagepower.se/vip-bord/


Lördag

Entré heldag - 75 kr. Biljetter via Nortic.

Barn under 12 år - fri entré

 

Semifinaler i DressagePower Junior Trophy, Studie S19 Young Rider Trophy, DressagePower Future Star och Studio S19 Grand Prix Tour, showinslag.


För er som önskar finns möjlighet att boka VIP-bord inklusive förtäring och dryck på första parkett nere i manegen under lördagen. Mer info och bokning av VIP-bord finns på www.dressagepower.se/vip-bord/

 

Söndag

Entré heldag - 100 kr. Biljetter via Nortic.

Barn under 12 år - fri entré

 

Finaler i DressagePower Sweden Trophy, DressagePower Junior Trophy, Studie S19 Young Rider Trophy, DressagePower Future Star och Studio S19 Grand Prix Tour.


För er som önskar finns möjlighet att boka VIP-bord inklusive förtäring och dryck på första parkett nere i manegen under lördagen. Mer info och bokning av VIP-bord finns på www.dressagepower.se/vip-bord/

 

Tävlingsprogram för dagarna finns på www.dressagepower.se 

Startlistor uppdateras löpande på online.equipe.com 

 

 

Varmt välkomna till Sveriges mesta dressyrtävling!

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information