bookmark 1 show style1 City date_range 17 November 2022

Second Line Jazzband i Askersund

För drygt 10 år sedan lades Sveriges populäraste tradjazzfestival ner, den i Askersund. Saknad är oändlig av många gäster, musiker och lokalboende. Ett av de band som spelade mest och flest gånger var göteborgsbandet Second Line Jazzband. Lördagkvällarna under festivalen var vikta för en konsert på Folkets Hus med detta band, en av publikfavoriterna och festivalens gunstlingar. Det var längesedan, men NU är det dags igen! Festivalen är ett minne blott, men med Second Line Jazzbands konsert på f.d Folkets Hus (numera Hantverkshuset) 2022 kommer minnena garanteras väckas till liv igen, både för publiken och bandet. En musikalisk resa utlovas, ifrån de franska kvarteren i New Orleans, till danssalongerna i Harlem. Ett enda långt set, ingen paus.

 

Second Line Jazzband bildades 1989 och har gjort mer än 4000 konserter på klubbar, festivaler, teatrar och konserthus i 26 länder. 16 CD och mängder med TV och radioframträdanden. 

 

Insläpp från ca kl 18

konsertens längd är ca 80 min, ingen paus

 

Second Line Jazzband är...

Klas Nilsson - trumpet & sång

Niklas Carlsson - trombone & sång

Olof Skoog - sax, klarinett & sång

Hampus Andersson - gitarr

Per Bach - kontrabas

Johan Horner - trummor

 

HEMSIDA

YOUTUBE

FACEBOOK

SPOTIFY

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information