bookmark 1 show style1 City date_range 7 September 2022

FESTEN

Med housekulturen som outtömlig inspirationskälla skapar Viktor Fröjd ett verk som får publiken att gå in, men dansa ut. 

När Viktor Fröjd bjuder in till Festen så är publiken välkommen att delta på sitt sätt. Nedsjunken i en soffa, förstulet smygandes runt rummet eller tokdansandes i festens mittpunkt.

Placerad mitt i verket, tillsammans med sceniska installationer och tre housedansare, blir du en del av Festen – en houseklubb förklädd till föreställning. Till musik av DJ Cheza och med master of cermony Yared får du följa med på en fest du sent ska glömma.  

Festen är en hommage till streetdanscommunityt – en kultur som vill bejaka allas olikheter och hyllar dansen som uttrycksmedel. Inspirerad av houseklubbarnas musik, jam och dans skapar Fröjd ett verk fyllt av gemenskap och lust.

 

-> För bokning av rullstolsplats, hcp-parkering och eller ledsagare, mejla info@byeteatern.se

 

-> Köpta biljetter återköpes fram till dagen innan föreställning klockan 12. Kontakta nortic eller mejla info@byteatern.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information