bookmark 1 show style1 City date_range 25 August 2022

Det empatiska köket

Det empatiska köket, föreläsning av Paul Svensson

Den kände kocken Paul Svensson kommer till Råda rum och föreläser under rubriken Det empatiska köket.  Så här förklarar han själv sitt ämne:  ”I grunden så handlar det om en solidarisk zero waste matlagning, odling och konsumtion som dessutom reducerar klimatavtrycket med 85%”.

Paul Svensson, hedersdoktor vid Örebro universitet, är känd bland annat genom olika TVprogram t ex Strömsö och Den gröne slaktaren. Ett par exempel på hans författarskap är Grönsaker från A-Ö och Middagskompassen. Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg (i samarbete med Tareq Taylor) är en av hans restauranger, som gjort att han ibland kallas för hållbarhetskock. Genom sina många olika kanaler sprider han kunskap om hållbar matkultur. Han låter oss alla känna inspiration och ger oss redskap och glädje i att vara delaktiga i en positiv utveckling.

 

Välkommen till en kväll med Paul Svensson!

Datum & tid: Torsdag den 25 augusti kl 19:00  i Råda Rum (pågår ca 1 tim)

Biljett: 100 kr per person. Studerande, pensioärer och arbetssökande 50 kr. Köps via nortic.se

Möjlighet till boksignering

Arrangör: Miljöpartiet det gröna Härryda

Caféet är öppet innan föreläsningen för den som blir sugen på fika. 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information