Det empatiska köket, föreläsning av Paul Svensson
Den kände kocken Paul Svensson kommer till Råda rum och föreläser under rubriken Det empatiska köket. Så här förklarar han själv sitt ämne: ”I grunden så handlar det om en solidarisk zero waste matlagning, odling och konsumtion som dessutom reducerar klimatavtrycket med 85%”.
Paul Svensson, hedersdoktor vid Örebro universitet, är känd bland annat genom olika TVprogram t ex Strömsö och Den gröne slaktaren. Ett par exempel på hans författarskap är Grönsaker från A-Ö och Middagskompassen. Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg (i samarbete med Tareq Taylor) är en av hans restauranger, som gjort att han ibland kallas för hållbarhetskock. Genom sina många olika kanaler sprider han kunskap om hållbar matkultur. Han låter oss alla känna inspiration och ger oss redskap och glädje i att vara delaktiga i en positiv utveckling.
Välkommen till en kväll med Paul Svensson!
Datum & tid: Torsdag den 25 augusti kl 19:00 i Råda Rum (pågår ca 1 tim)
Biljett: 100 kr per person. Studerande, pensioärer och arbetssökande 50 kr. Köps via nortic.se
Möjlighet till boksignering
Arrangör: Miljöpartiet det gröna Härryda
Caféet är öppet innan föreläsningen för den som blir sugen på fika.