bookmark 14 shows style1 City date_range 2 September 2022 - 24 September 2022

Trubbel på Hotell del Sol

Det här är en komedi med alla klassiska ingredienser: Spring i dörrar, avsvimmade kroppar, våghalsiga lögner, förvecklingar, trimmade rullstolar, hantverkare med tummen mitt i näven och mycket mer.

 

”Trubbel på Hotell del Sol” handlar om ett par gamla vänner som driver ett hotell på solkusten i Spanien. Tillsammans kämpar de med att hålla hotellet flytande. Dagen före den stora säsongsinvigningen så går allt som kan gå fel… just fel.

 

Kockan tänker göra fisksoppa av akvariefiskarna. Någon har installerat röststyrda högtalare som styr vad dom själv vill, hantverkarna gör mer skada än nytta, spexet på invigningen går åt skogen när folk försvinner. Plötsligt dyker dessutom gamla älskarinnor upp som länge sedan varit bortglömda… för somliga.

 

Sedan undrar man vad en Zoo-chef gör på hotellet och vem är den där lomhörda kanaljen i rullstol… och varför är han så fokuserad på nybakta bullar… och polisen... vad är det för en polis som har det märkliga namnet "Lola de Eslöv" - i Spanien?

 

Glöm inte att beställa fika till pausen i samband med din biljettbeställning... detta gör ni i andra steget av beställningen.

 

Välkomna!!


www.bergateatern.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information