bookmark 1 show style1 City date_range 7 July 2022

Sommar i Svängsta, med Lisa Nilsson

Hon är en av våra mest kända och älskade artister, Lisa Nilsson. Med ett pärlband av hits vi aldrig glömmer och med en röst som förtrollar. Nu kommer Lisa Nilsson till Karlshamn och till premiären av Sommar i Svängsta, som arrangeras för 6:e året hemma i den fantastiska trädgården i Svängsta. Alice Åkerblom öppnar upp tillsammans med Thomas Deutgen och hälsar varmt välkommen till en oförglömlig premiärkväll, magiskt belägen intill Mörrumsån.

 

Bra att veta:

17.30 dörrarna öppnar

18.00 Förband som inleder

19.00 cirka, konsertstart

21.00 cirka, konserten slut

 

På området finns Restaurang Kronolaxen med försäljning av mat, lättare rätter, korv, fika, smörgåsar samt öl och vin.

På menyn finns fish and chips, pulled porkburgare, laxsmörgås mm.

OBS, egen mat och dryck är inte tillåten att föra in på området! 

 

Scenen ligger nere vid Mörrumsån och det finns nivåskillnader. För rörelsehindrade finns platser med bra utsikt lätt tillgängliga. Ett antal bänkar finns vid scenen för personer som behöver sitta bra, för övrig publik rekommenderas egna stolar. Vi tillhandahåller inte fysiska stolar för alla gäster.

 

Det är inte helt lätt med parkeringar, vi rekommenderar att du är ute i god tid. Mörrums Handboll är funktionärer och visar.

 

På området finns också BM Designcenter, en butik som säljer allt från inredning till glas mm. Butiken är öppen hela kvällen.

 

För frågor: info@thomasdeutgen.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information