bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Entré Ystad Studios Visitor Center

Ystad Studios Visitor Center är ett upplevelsecenter för film, där Ystads kommun och Film i Skåne erbjuder ett innehållsrikt utbud av upplevelser och lärande i filmens värld, vägg i vägg med den professionella filminspelningsstudio som drivs av Film i Skåne.

På Ystad Studios Visitor Center har du möjlighet att få ta del av all den äkta Wallanderrekvista som funnits med i filmerna. Du kan lyssna på opera i  Kurts vardagsrum, hjälpa honom lösa brott vid hans skrivbord på polisstationen samt fotografera dig själv i äkta miljöer som alla varit scenografier i filmer.

För barn och barnfamiljer har vi många roliga och spännande saker att erbjuda. Vi har fantastiska scenografier från Vintergatans rymdskepp och Cirkus Imagos härliga och lekfulla cirkusmiljö. Här kan man få möjlighet att utforska, uppleva och  klä ut sig i vårt kostymförråd och använda sig av olika miljöer i vår Green Screen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information