bookmark 1 show style1 City date_range 27 July 2022

Cornelia Jakobs

Redan förra året spelades Cornelia Jakobs flitigt på stationsplan vid Lilla Björkö. Men i höstas bestämde vi oss för att försöka få till en spelning live 2022. Då helt ovetandes om att hon skulle vara med i någon form av musiktävling, men det förvånar oss inte att hon vann hela skiten! 

 

Cornelia är konstnärssjälen som själv kallar sin musik för “dynamisk känslo-svallande live-musik” med en stämma som har förmågan att flytta berg såväl som smälta hjärtan. Vi är extra glada över att spelningen hos oss i sommar blir en specialare som sticker ut från resten av turnén. Här blir det unplugged, intimt och nära publiken - precis så som vi vill ha det <3

 

 

Åldersgräns

18 år, från 13 år i målsmans sällskap.

Vi gillar verkligen barn! Så mycket att vi inför säsongen 2022 fattat beslutet att de inte får följa med på konsertkvällarna på stationsplan med fullt buller och brôt.

 

Konsertbuss

Som ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete vill vi göra det enkelt för er gäster att ta er ut till oss i sommar på ett hållbart sätt. Därför har vi glädjen att kunna erbjuda busstransport tur och retur inkluderat i biljettpriset från följande orter i Skaraborg:

 

1. Skövde - Stöpen (väg26) - Timmersdala (väg26) - Lilla Björkö

2. Skara - Lundsbrunn - Götene - Lilla Björkö

3. Lidköping - Filsbäck - Källby - Blomberg - Hällekis - Österäng - Lilla Björkö

4. Mariestad - Lilla Björkö

 

Hur då?

När du lagt dina biljetter i varukorgen har du möjligheten att välja till busstransport från någon av ovanstående turer i biljettsystemet. Det går inte att boka till busstransport efter att köpet genomförts och ej utnyttjad bussbiljett kan komma att debiteras. I god tid inför musikupplevelsen kommer du som bokat bussbiljett få mer information om avgångstid. En uppskattad avgångstid är mellan 17:00-18:00 beroende på avgångsort.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information