bookmark 1 show style1 City date_range 5 August 2022

Sarah Klang

Sedan Sarah Klangs debut 2016 med grammisnominerade ”Love In The Milky Way” har vi på Lilla Björkö haft ögonen på henne när hon med sitt omfamnande, nakna och stora uttryck snabbt blev namnet på mångas läppar. Därför känns det extra kul att välkomna henne till stationsplanen! Med uppföljaren ”Creamy Blue” etablerades Sarah Klang bland våra allra största artister – älskad av landets mest svårflörtade musikkritiker, såväl som fans över hela världen. 

 

Hon är göteborskan med den mäktiga rösten som får publiken att häpna. Hennes musik beskrivs ofta som pop med vintage vibes med americana influenser med obotlig hjärtesorg och klassiska kärlekslåtar som utgångspunkt. Som liten skrev Sarah dagbok, nu är musiken hennes nya sätt att bearbeta livet.

 

2021 släpptes Sarahs tredje album ”VIRGO” som hyllades stort av internationell press som Rolling Stone Magazine, I-D, Line of Best Fit och Die Welt. 2022 följer en längre turné i Sverige och övriga Europa.

 

Välkommen till en kväll med powerkvinnan som med sin mäktiga röst kommer få håret på dina armar att resa sig!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information