bookmark 1 show style1 City date_range 13 August 2022

Emil Jensen

Det var en helt vanlig grå vardag som Emil Jensen tog oss på Lilla Björkö med storm när vi möttes för första gången i Vara. Både med sin ordkonst och musik gick han rakt in i våra hjärtan. Först fick han oss att skratta, sen började skrattet sakta avta och vi slogs av allvaret och den underfundiga tonen i varje ord, andetag och gest. Men på ett magiskt sätt får han oss alltid att lämna varje möte med ett leende på läpparna och många kloka tankar vi fortsätter att bearbetar en långt tid efter.

 

Emil har förmågan att varva humor, musik och lyrik på ett alldeles eget sätt. Han har hyllats för sina sommar- och vinterprat och uppmärksammats med Karl Gerhard-priset för sina texter och Event Taube-priset för sitt låtskrivande. Tagit emot en rad miljlöpriser och nominerats til Martin Luther King-priset för civilkurage. 

 

Vi kan inte beskriva Emil på något annat sätt än som ett geni - det är vad han är för oss. Att han dessutom väljer att ta cykeln till Svaneberg är pricken över i!

 

 

Åldersgräns

18 år, från 13 år i målsmans sällskap.

Vi gillar verkligen barn! Så mycket att vi inför säsongen 2022 fattat beslutet att de inte får följa med på konsertkvällarna på stationsplan med fullt buller och brôt.

 

Konsertbuss

Som ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete vill vi göra det enkelt för er gäster att ta er ut till oss i sommar på ett hållbart sätt. Därför har vi glädjen att kunna erbjuda busstransport tur och retur inkluderat i biljettpriset från följande orter i Skaraborg:

 

1. Skövde - Stöpen (väg26) - Timmersdala (väg26) - Lilla Björkö

2. Skara - Lundsbrunn - Götene - Lilla Björkö

3. Lidköping - Filsbäck - Källby - Blomberg - Hällekis - Österäng - Lilla Björkö

4. Mariestad - Lilla Björkö

 

Hur då?

När du lagt dina biljetter i varukorgen har du möjligheten att välja till busstransport från någon av ovanstående turer i biljettsystemet. Det går inte att boka till busstransport efter att köpet genomförts och ej utnyttjad bussbiljett kan komma att debiteras. I god tid inför musikupplevelsen kommer du som bokat bussbiljett få mer information om avgångstid. En uppskattad avgångstid är mellan 17:00-18:00 beroende på avgångsort.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information