bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Anis Don Demina i Kristianstad!

OBS! Showen har 18-årsgräns.

 

Anis Don Demina kastar sig ut på en standup-turné och ger ut sin självbiografi! Den 20 maj kommer Anis till Kristianstads Teater.


Artist. Youtuber. Programledare. DJ. Nu kan multitalangen Anis Don Demina addera ytterligare två titlar på visitkortet, standup-komiker och författare.


I vår kastar han sig ut på en mäktig standup-turné och den 2 maj släpper han sin självbiografiska bok
"Maskinen".

– De senaste åren har jag gått från att vara okänd dj till folkkär artist. Jag har jobbat stenhårt och målmedvetet – som en maskin, men det har också haft sina baksidor. Genom att dela med mig av min berättelse så vill jag inspirera andra att tro på sig själva och att aldrig sluta att jaga sina drömmar, säger Anis Don Demina.


Boken "Maskinen" berättar om vägen från förorten i Jordbro till att vara så svensk att man har Lasse Berghagens nummer i mobilen. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt.


Standup-turnén går hand i hand med temat på boken och tar även upp viktiga
samhällsfrågor som tjockisskämt och hur man ljuger på bästa sätt.

– Att släppa bok och samtidigt ge sig ut på stand up turné runt om i landet för att
träffa publiken och läsarna kommer bli magiskt, säger Anis Don Demina.


Showen har 18-årsgräns!


Insläpp - 19.00
Show - 20.00

 

Biljetter släpps Måndag 28/3 kl. 13.00

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information