bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Albin Lee Meldau & his band

 

Lördag den 23 juli kommer Albin Lee Meldau & his band till Vadstena Slott. 

 

Tre år tidigare – 2018 – var det Albin Lee Meldau som var säsongens stora utropstecken i Så mycket bättre. Med tolkningar som ”Spela min favoritvals” tog han det svenska folket med storm. Sedan dess har hans populäritet bara ökat. Efter de svenskspråkiga släppen ”På svenska” och ”Epistlar” har han på den nya singeln ”Forget About Us” återvänt till engelskan.

 

 

Efter att på egen hand ha sålt ut flera turnéer i både Sverige och övriga Norden kommer Albin Lee Meldau till Vadstena Slott 23 juli och kröner sommaren med en fantastisk konsertkväll kantad av känslor, värme, inlevelse och vackert vemod.

 

Insläpp: 18.00

Konsertstart: 20.00

Biljettpris: 595kr

Åldersgräns: 18 år, 13 år i målsmans sällskap.

Mat och dryck säljs inne på området. 

 

Arrangör: Strenge & Wingren AB 

 

Övrig information

 

Sittplatser
Detta är en konsert med onumrerade sittplatser.


Paraplyinfo mm.
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Det är ej heller tillåtet att ta med systemkamera, inspelningsutrustning, grill, barnvagnar eller husdjur in på området.

Mat & dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast), burkar, termosar är ej tillåtet att ta med in på området.


Uthämtning av biljetter
Det kommer inte finnas biljettkassa eller möjlighet att hämta ut biljetter på konsertområdet. Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen, men vi rekommenderar att man skriver ut biljetten i händelse av tekniska problem.

Stolar & pallar
Av säkerhetsskäl får man inte ta med sig egna stolar eller pallar in på konsertområdet.

Parkering
Oavsett om du tar dig till Vadstena Slott med bil eller buss så finns parkeringarna mycket nära slottet. Vi har inte en enda stor enhetlig parkering, de ligger lite utspridda kring hamnparken men har ändå närheten till slottet.
Inom kommunen används P – skiva på de parkeringsplatser där det står angivet.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information