bookmark 1 show style1 City date_range 15 April 2022

Underjordisk rom -och pralinprovning med förevisning

I gruvans mörka och vindlande gångar, en miljö som vilken romsmugglare som helst skulle känna sig hemma i, bjuds ni på en annorlunda provning! I Stora salen, som endast är upptänd med levande ljus, guidar Anki Ulvmåne er igenom romens fantastiska historia där smakupplevelsen kryddas med både dikt, fakta och välsmakande praliner!

 

Kvällen inledes ovan jord i Tykarpsgrottans samlingssal där ni bjuds på en skånsk tapastallrik med lokala råvaror, en lokalproducerad öl och en introduktion av romens historia. Under jord ges en guidad visning av gruvan innan provningen påbörjas i Stora salen.

 

BOKNINGSINFORMATION OCH VILLKOR

Entré till gruvan och förevisning ingår i biljettpriset.

Längd ca 2 h.

Bordsplacering tillämpas.

Åldersgräns 18 år.  

 

I gruvan är det kallt, +8 grader. Varma oömma kläder och skor rekommenderas. 

Det finns ingen möjlighet att medföra barnvagnar, rullatorer eller rullstolar ner i gruvan. Hundar får ej vistas i gruvan eller inomhus. Mer information: www.tykarpsgrottan.net

 

Antalet besökare till visningar och aktiviteter är begränsade.

Köpt onlinebiljett garanterar plats på visning eller aktivitet i Tykarpsgrottan.

Biljett är endast giltig aktuellt datum samt aktuell tid. 

Serviceavgift tillkommer med 10 kr/biljett. 

 

Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När köpet har genomförts är du därför bunden till ditt köp. Har du köpt en avbeställningsförsäkring kan ett återköp ske om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen.

För återbetalning av biljetter, se Nortics bokningsvillkor och avbeställningsförsäkran för vidare information.

 

INFORMATION OM COVID 19

Tykarpsgrottan uppmanar gäster som har influensaliknande symptom att stanna hemma. Upplever vi att en gäst hostar eller uppvisar något annat influensaliknande symptom kommer hen att ombedjas lämna anläggningen. Handsprit finns utplacerat ovan och under jord.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information