bookmark 1 show style1 City date_range 28 January 2022

Scenfredag 2022-01-28 The Lowdown Saints

Enligt nya coronarestriktioner kommer giltigt vaccinationsbevis att behöva visas.


The Lowdown Saints bildades under Corona-året 2020 i Gamla Stan Stockholm där de agerade husband varje vecka under en period då stora delar av Livemusiken låg mer eller mindre nere och detta svetsade dem samman. Ett sound, sväng och en energi uppstod som verkligen gick hem hos publiken! Här talar vi en högoktanig blandning av Rhythm n´Blues, Oldschool Blues & fartfylld Rock n´Roll med bandets två gitarrister i fronten!

I början av 2021 gick de in i studio och spelade in debutalbumet "Hit Me Hard" som släpptes i september och som redan fått en hel del lovord! 

The Lowdown Saints består av;
den rutinerade Bluesmannen & tillika sjungande trummisen Tommy Moberg som ni även hittar som hyllad frontman i band som Trickbag och The Beat From Palookaville!

Gitarristen som på bara sex år gjort en raketkarriär och som nu tillhör en av de allra vassaste bluesgitarrister vi har här i Sverige - Hannes Mellberg!

På gitarr nr två hittar vi ynglingen som redan hunnit med att bo och spela i Nashville USA och som kommit fram genom Stockholms jam-scen - Felix Matthiessen!

Yngst i bandet på ståbasen hittar vi Karl Ivert som på kort tid gjort sig ett namn genom moget spel och stor musikalitet, detta har gjort att han anlitas även av andra akter som exempelvis Lisa Lystam Family Band & Charlie Jiverud Band m.m!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information