bookmark 1 show style1 City date_range 19 February 2022

Cirkus Cirkör: Bloom

I Bloom bjuds du in till en värld full av blommor, klassisk musik och enastående cirkus. När artisterna flyger genom luften, hoppar språngbräda, svingar sig i trapetser och rep, lyfter varandra, utför parakrobatik och hänger i tänderna, förkroppsligar de cirkusens själ: Du behöver inte anpassa dig till normen. Du ska vara lika unik som du känner dig.

 

Ensemblen består av fem internationella multitalanger som vill göra världen till en gladare plats genom att sammanföra glädje, rädsla och risker med grundliga förberedelser.

 

Familjeföreställning från 4 år. Föreställningen är 60 min utan paus. 

 

Mer om ensemblen:

 

Ensemble

Bloom har en internationell ensemble med artister från Schweiz, Tyskland, Skottland/Sverige och Costa Rica och två regissörer från Frankrike och Finland. Philomène, Felix, Elisabeth och Ben är utbildade vi Stockholm och tog examen från Dans och Cirkushögskolan DOCH 2018. Sofia Mendez är utbildad vid Codarts Circus Arts i Rotterdam.
Bloom regisseras av Julien Auger och Sade Kamppila från Circus I Love You.

 

Artister

Ben Collis  
Elisabeth Künkele
Felix Greif
Moa Karlsson / Sofia Mendez
Philomène Perrenoud

Luc Perrenoud, Scenmästare & turnéledare

 

Kreativt team

Carlos Ferrer Ljusdesign
Julien Auger Regi, koncept, scenografi och ljuddesign
Sade Kamppila Regi, koncept, scenografi och kostymdesign

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information