bookmark 8 shows style1 City date_range 28 December 2021 - 8 January 2022

Eksjörevyn 2022 - Padelmi

Äntligen är vi tillbaka och kan få skratta tillsammans med Er, vår kära publik.  Nu satsar vi stenhårt på att ta hem det här gamet och vinna i alla set…  

 

Det blir både sång och dans, skratt och gråt. Allvar och trams. I en revy får allt plats. Så passa på! Vi kommer att bjuda på mycket lokala inslag kryddade med riktigt bra sketcher från hela landet. Som grädde på moset blir det finfina danser och ett flertal superba sånger.  Det här får du bara inte missa.  

 

 

Så hjärtligt välkommen till en Padelmi i två set  och en paus där det serveras fika.  Vi spelar mellan den 28 december och den 8 januari. Ännu en gång hittar du oss i Eksjö Gymnasiums aula som visade sig vara ett riktigt bra val för att spela revy på.

 

På scen i de olika rollerna kommer du upptäcka: Gunnar Dahlén,  Anders Pähn, Emelie Erlandsson, Sara Bergkvist, Helena Borgström, Marie Borgström, Saimy Swärd och Sebastian Helm.

 

För regin står Ville Björkman.

 

OBS! I och med de nya restriktionerna kommer vi att behöva att alla vår publik över 18 år  har Covidbeviset och legitimation med sig på föreställningarna. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information