bookmark 8 shows style1 City date_range 5 December 2021 - 15 January 2022

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

Lär känna de mindre lyckligt lottade människorna som på julaftons kväll får ta emot julklappar av varuhusdirektör Tyko Jonssons son, den 14-årige Karl-Bertil, som bestämt sig för att ta från de rika och ge åt de fattiga.

 

Välkomna till vår version av Tage Danielssons finstämda saga: till den välbärgade varuhusdirektören Tyko Jonssons familj, postkontoret där Karl-Bertil arbetar extra, ölcaféet och stadens kyligare gator - i vår salong på Studio 32.

 

Föreställningen är ca 1 tim. Ingen paus.
Ytterdörren öppnas 30 min före föreställningen börjar. Vi bjuder på glögg och pepparkaka innan dörrarna till salongen öppnas.

 

Covid 19

Då vår salong är liten och intim och vi inte har några möjligheter att anpassa salongen med större avstånd mellan publikplatserna måste vi be vår publik om att visa Covid-pass vid entrén.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information