bookmark 1 show style1 City date_range 30 October 2021

Magnus Johansson & Mölnlycke Blåsorkester

Mölnlycke blåsorkester och Mölnlycke musiksällskap fyller 75 år! Välkommen att fira orkestern i en sprakande jubileumskonsert tillsammans med trumpetaren Magnus Johansson.

 

Mölnlycke musiksällskap har anor tillbaka till år 1888, då Bruno Wendel initierade bildandet av en mässingssextett bestående av arbetare på Mölnlycke fabriker. År 1946 bildades föreningen Mölnlycke musiksällskap, som idag består av Mölnlycke blåsorkester och de mindre ensemblerna Stor- och Lillsextetten. Orkestern är en mycket vital 75-åring, med hög ambitionsnivå, stor åldersspridning och fler medlemmar än någonsin.

 

Magnus Johansson är en av Sveriges mest framstående trumpetare. Han har spelat med många stora internationella artister, som Stevie Wonder, Diana Ross och Ray Charles. I Sverige har vi bland annat hört och sett Magnus i programserier som Doobidoo, Melodifestivalen och konsertturnéerna Diggiloo och Rhapsody in Rock.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information